Öğrenci Kariyeri Banner

YEA Sertifikaları LinkedIn'e Nasıl Eklenir?

YEA Sertifikaları LinkedIn'e Nasıl Eklenir?

Öğrencileri beş farklı alanda altı aylık uzun bir akademi yolculuğuna çıkartan YEA'nın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu altı ay boyunca girdiğiniz YEA'nın sonunda mail adresinize gönderilen sertifikaları LinkedIn'e ekleyerek CV'nizi daha kaliteli hale getirebilir ve başarınızı diğer insanlara sergileyebilirsiniz.

LinkedIn'e YEA Sertifikalarını Nasıl Yüklüyoruz?

e-Posta adresinize YEA maili gönderilecektir ancak LinkedIn'e YEA sertifikasını eklemek için direkt olarak bu belgeyi yüklemenize gerek yok. Yapmanız gerekenleri adım adım aşağıda görebilirsiniz.

LinkedIn'e YEA Sertifikalarını Nasıl Yüklüyoruz

LinkedIn hesabınızda Profil Bölümü ekle kısmına gelmelisiniz.

LinkedIn Profil Bölümü Ekle

Tavsiye edilen kısmına gelerek Lisans ve sertifika ekle seçeneğine tıklamalısınız.

Sertifika ve Belge Seçeneği

YEA belgesini altta gözüktüğü bilgiler gibi ekleyebilirsiniz. Yeterlilik Kimliği kısmı zorunlu değildir ancak insanların sertifikanızı doğrulayabilmesini sağlar. Buraya sertifikanın kenarında yazan Doğrulama Kodu'nu girdiğiniz taktirde insanlar sertifikayı profilinize eklediğinizde çıkan "Yeterlilik Sertifikasını Gör" butonuna tıkladıklarında gelen sayfaya yeterlilik kimliğinizi yazdıklarında sertifikanıza ulaşabilirler.

Sertifika İçerikleri

Sertifikanız bu şekilde profilinizde yer alacaktır. Altta bulunan butona tıklayarak insanlar sertifikayı görüntüleyebilecekler.

YEA Başarı Sertifikası

YEA Sertifikaları Hakkında Diğer Merak Edilenler

Sertifikalar Ne Zaman İletilecek?

Sertifikalar şu an için hazırlanma aşamasındadır. Mayıs ayı içerisinde YEA sertifikalarının gönderilme süreci tamamlanmış olacaktır.

Sertifikaları Basılı Olarak Alabiliyor muyuz?

Elektronik sertifikalar herkese iletilecek olup basılı sertifika almak isteyenlerin basım ve kargo ücretini karşılamaları durumunda basılı sertifika gönderimleri de yapılacaktır.

YEA'da Özel Bir Sertifika Bulunuyor mu?

Beş eğitim programını alıp hepsinden başarılı olan öğrencilere "Executive Sertifika" iletilmektedir.


Tolga Kaan

Öğrenci Kariyeri'nde İçerik ve Medya Koordinatörü - İletişim ve İşbirlikleri için tolga_kaan[at]yahoo.com adresini kullanın.

1 Yorum

  • Edip Gençler

    Ellerinize sağlık çok faydalı bir içerik olmuş 😊

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.