Öğrenci Kariyeri Banner

İtalya'da Yüksek Lisans Yapma Hayali Olanlar Buraya!

İtalya'da Yüksek Lisans Yapma Hayali Olanlar Buraya!

Yüksek lisansını İtalya gibi harika bir ülkede yapmak ister misin? Eğer böyle bir hayalin varsa bu etkinliği kaçırmamalısın.

Orbis Beşiktaş Eğitim Danışmanı Gönül Çırak ve Orbis Yurt Dışı Eğitim AI Trainer Akif Can Kılıç, İtalya'da yüksek lisans hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlamaya geliyor.

İtalya'da yüksek lisans programları geniş bir yelpazede disiplinlerde sunulmaktadır. Örneğin, sosyal bilimler, doğa bilimleri, mühendislik, sanat ve beşeri bilimler gibi farklı alanlarda yüksek lisans programları bulunmaktadır. Programlar genellikle İtalyanca olarak sunulmaktadır, ancak bazı üniversitelerde İngilizce olarak da sunulan programlar mevcuttur.

Yurt dışı eğitim danışmanlığında 21 yılı aşkın deneyime sahip ve 20 ülke, 500'ü aşkın üniversite seçenekleri ile eğitim hayatını yurt dışında planlamayı düşünen öğrencilere rehberlik eden Orbis, İtalya'da yüksek lisansa dair birçok konuda merak ettiklerini bu webinar'da yanıtlayacak.

Programın İçeriği:

  • İtalya'da Yüksek Lisans'ın Faydaları
  • Burs Başvuruları
  • Öğrencilerin Bilmesi Gereken Ayrıntılar

13 Haziran Salı günü saat 15:00-16:00 saatleri arasında online olarak gerçekleşecek olan bu etkinlikte sen de yerini alarak İtalya'da yüksek lisans hakkında merak ettiğin her bilgiye, alanında uzman kişilerden erişebilirsin.

Tarih: 13.06.2023

Saat: 15:00-16:00

- Etkinliğimiz online olarak gerçekleşecektir.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.