Öğrenci Kariyeri Banner

Değişen Dünyada Girişimcilik Etkinliği Başlıyor!

Değişen Dünyada Girişimcilik Etkinliği Başlıyor!

Kırıkkale Üniversite’nin en etkili topluluklarından olan Geleceğin Meslekleri Topluluğu 3 yıl önce kurulmuş olup üniversitede yaptığı etkinliklerle adını duyurarak belirli bir kitleye hitap etmeyi kısa sürede başarmıştır. Geleceğin Meslekleri Topluluğunun yönetim kurulu 7 departmandan ve 15 kişiden oluşmaktadır. KKÜ GMT ekibi teknik eğitimler, teknik projeler, teknik geziler, kişisel gelişim eğitimleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile de öğrencilerin teknik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

 Kırıkkale Üniversitesi bünyesinde Geleceğin Meslekleri Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek olan Değişen Dünyada Girişimcilik konferansının amacı; Katılımcılara girişimcilik hakkında bilgi vermek, girişimcilik serüveninde nasıl ilerleyebilecekleri ve bu yolda karşılaşabilecekleri engellerle nasıl başa çıkabilecekleri hakkında yol göstermektir.

Konferans 3 oturumdan oluşacaktır;

1.Oturum: Ongun Tan (Makers Türkiye Kurucusu)

2.Oturum: Deren Öztürk Mataracı (Cosmed Kurucusu)

3.Oturum: Veli Çaykara (Çeksan Sweepers Genel Müdürü)

Etkinlik 6 Mart 2021 tarihinde düzenlenecektir. Kırıkkale Üniversitesi ile kısıtlı kalmayıp Türkiye’deki tüm öğrencilerin ve ilgililerin katılımına açık bir şekilde gerçekleşecektir. Konferans KKÜ Geleceğin Meslekleri Topluluğu YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Etkinlik tamamen ücretsiz olup e-sertifika verilecektir.


Egehan Uğraş

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğrencisi

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.