Öğrenci Kariyeri Banner

Bu Yaz Hem Dinlenin Hem Eğlenin!

Bu Yaz Hem Dinlenin Hem Eğlenin!
Emek, heyecan ve paylaşmanın tadına varabilmek için festivaller doğru adreslerdir. Daha hareketli bir yaz dileyenlere güzel önerilerimizi topladığımız bu yazı da size yalnızca karar vermek düşüyor. Hem dinlenmek hem eğlenmek isteyen arkadaşlarımıza şimdiden keyifli tatiller dileriz.

Zeytinli Rock Festivali

Ä°lgili resim

4 yılı geride bırakarak bu yılda sevenleriyle buluşmayı bekleyen festival Balıkesir Edremit-Akçay sahilinde düzenleniyor. Bu festival, Türkiye’de kamplı festival kültürüne ilham olurken diğer yandan rock kültürünün önemli isimlerini sevenleriyle buluşturuyor. Zeytinli Rock Festivali  4 gün boyunca sürecek.

Bilet almak ve daha fazla detaya ulaşmak için tıklayınız.

 Kuşadası Gençlik Festivali

youth festival ile ilgili görsel sonucu

11-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan bu festivalde şimdiden yerlerinizi ayırın deriz! 5 gün boyunca eğlenmek ve müziğe doymak isteyen tüm dostlarımıza tavsiyemizdir. 55 sanatçı ve grubu ağırlayacak programın daha fazla detayına buradan ulaşabilirsiniz.

Trakya Festivali

trakyafest ile ilgili görsel sonucu

Bu sene ikincisi düzenlenen ve “Tüm Renkleri Buluşturan Festival” sloganıyla yola çıkan Trakya Festivali 19-22 Temmuz tarihleri arasında sevenleriyle buluşacak. 4 gün boyunca çeşitli müziğin heyecanına ortak olmak ve daha sanatçı kadrosunu öğrenmek istiyorsanız tıklayınız.

 Bodrum Müzik Festivali

bodrum müzik fest ile ilgili görsel sonucu

Dolu dolu bir programı ayağınıza getirdik! 5 gün boyunca Bodrum’un eşsiz doğasının yanında müzik ziyafeti.. Klasik müzik etrafında şekillenen sinema, çağdaş sanat, edebiyat gibi farklı deneyimler sizleri bekliyor. Bu sene 13.sü düzenlenecek olan festivalin tüm bilet gelirleri Tohum Otizm Vakfı’na ve Bodrum Sağlık Vakfı’na bağışlanacaktır. Daha fazla ayrıntıya buradan ulaşabilirsiniz.

Şaymana Festival

Ä°lgili resim

Doğayla iç içe olan bu festivalde manzaraya, yeşile doymaya hazır mısınız?

Toros Dağlarının tepesinde doğayla iç içe olan festival, Şaymana Fest 27 Temmuz'da başlıyor. Bilet almak için tıklayınız.

Parkfest

park fest ile ilgili görsel sonucu

3 seneyi geride bırakarak bu sene de misafirlerini ağırlayacak olan festival, geçmiş yıllarda bir gün süren bu eğlence bu sene 2 güne yayılıyor. “Festivaller Birlikte Güzel” sloganıyla  hepimizi sevgi çemberine almak istiyor. Parkfest 27-28 Temmuz’da Uniq Açıkhava Sahnesi ve VW Arena'da bizlerle buluşacak. Müzik severler için adeta bir şölen alanı olacağına eminiz! Siz de bu eğlencede kesinlikle ben de olmalıyım diyorsanız, adrese buradan ulaşabilirsiniz.

Bozcaada Bağbozumu Festivali

Ä°lgili resim

Farklı bir havaya bürüneyim diyenler için Bağbozumu festivali sizleri bekliyor! Bozcaada bağ bozumuyla yüzyıllar boyu ün salmış bir yerdir. Bağbozumu şenlikleri de bir yıllık çalışmanın sonucu olarak tüm bağcıların ve ada halkının bir araya gelerek kutladığı bir şenlik olarak öne çıkıyor. 3 gün boyunca süren festival eğlenceli etkinlikleri de beraberinde getiriyor. Siz de bu etkinlikte yer almak istiyorsanız, tıklayınız.

Kaçkar Fest

kaçkar fest ile ilgili görsel sonucu

Yeşiline hayran kalacağımız adreslerden biri şüphesiz Rize’dir. En güzel dağlık alanda hayata 3 gün mola verip dinlenmek için ne duruyorsunuz? Doğa yürüyüşleri, mini konserler, Karadeniz’in olmazsa olmazı horon, rafting, yoga. Fırtına Vadisinde kamp alanıyla, asi deresiyle, şelale sesiyle tüm doğal haliyle bizleri karşılayacak ve misafir edecek.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Özel İçerik: Şulenur Kemaloğlu

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.